Algemene voorwaarden

Algemeen
AnKer Kids is opgericht door Anke Kersting (hierna te noemen: de coach) gevestigd te Weesp en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 90890949.

AnKer Kids richt zich op het coachen en begeleiden van kinderen in de leeftijd van 8 -14 jaar op het gebied van leren leren, vergroten van zelfvertrouwen en de overstap naar de middelbare school.

Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met AnKer Kids en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als uitvoerende aard. Bij akkoord op de offerte wordt tevens akkoord gegaan met deze algemene voorwaarden.  

·       Beide gezaghebbende ouders/verzorgers moeten akkoord gaan met de begeleiding van het kind. De ondertekenende ouder/verzorger draagt er zorg voor, dat de andere gezaghebbende ouder/verzorger wordt geïnformeerd over de coaching en dat hij/zij hiervoor toestemming geeft. Als de andere ouder/verzorger op enigerlei wijze bezwaar maakt neemt de ondertekenende ouder/verzorger de consequenties daarvan op zich. De coach kan hier geen verantwoording voor dragen.

Vertrouwelijkheid
AnKer Kids is verplicht tot geheimhouding van alles wat er besproken is tijdens of in het kader van de coachingsessies.

·       Het coachingproces wordt altijd besproken met de ouder/verzorger (hierna te noemen: de ouders). Inhoudelijke informatie vanuit de coaching wordt in de oudergesprekken alleen naar voren gebracht in overleg met de coachee.

·       Voor overleg met derden in het belang van het kind wordt altijd eerst toestemming gevraagd aan de ouder. AnKer Kids streeft er naar betreffende informatie zo veel mogelijk samen met (een van) de ouders over te brengen naar derden. Mochten er echter signalen zijn die de veiligheid van u en/of uw kind in gevaar brengen, dan zal AnKer Kids dit wel bespreken met derden. Dit is conform de wettelijke meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Regels rond een afspraak voor kinderen 
Er is geen wachtruimte binnen de praktijk; dit betekent dat de ouder het kind brengt en na afloop van de sessie op de afgesproken tijd het kind weer ophaalt. De ouder dient tijdens de coachingsessie telefonisch bereikbaar te zijn. Na een coachingsessie is er eventueel even kort de gelegenheid voor de ouders om te zien wat uw kind heeft gedaan of gemaakt.

·       Tijdens een tussengesprek en/of eindgesprek worde de vorderingen met betrekking tot de cliënt uitvoerig besproken.

Verplaatsen of afzeggen van een afspraak
Bij afmelding tenminste 24 uur voorafgaand aan de afspraak, worden geen kosten in rekening gebracht. Bij afmelding korter dan 24 uur van te voren, dan wel een ‘no-show’, wordt de gereserveerde tijd gefactureerd. Uitzonderingen worden eventueel besproken. Het tijdig verplaatsen van de afspraak is natuurlijk mogelijk, dit kan telefonisch of per e-mail. Tijdens het coachen van kinderen wordt de telefoon niet opgenomen, ouders kunnen natuurlijk de voicemail inspreken.

De coach behoudt zich het recht om afspraken af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare. In dat geval zullen de coach en ouder(s) zo snel als redelijkerwijze mogelijk is een nieuwe afspraak maken.

Betalingsvoorwaarden
De ouder verplicht zich de betaling binnen 14 dagen na de factuurdatum over te maken naar de rekening van de coach.

Als er niet binnen de 14 dagen betaald is, zal er één keer een herinnering gestuurd worden. Als deze niet binnen een week betaald is worden de coachsessies opgeschort totdat het te betalen bedrag voldaan is.

Als er niet binnen deze termijn wordt betaald stuurt AnKer Kids een betalingsherinnering. Indien de ouders niet binnen 14 dagen na datum van de betalingsherinnering aan hun verplichtingen voldoen, dan is AnKer Kids gerechtigd, bij de tweede herinnering administratiekosten á €5,- per nota in rekening te brengen.

Wordt er hierna nog niet aan de betalingsplicht voldaan, dan is AnKer Kids genoodzaakt de vorderingen aan u, uit handen te geven aan derden. De kosten die hieraan verbonden zijn komen, conform de wet, volledig voor uw rekening.

Bij betalingsachterstand is AnKer Kids gerechtigd verdere behandeling op te schorten totdat de ouders van de cliënt aan hun betalingsverplichting hebben voldaan.

Aansprakelijkheid
Voor lichamelijke- en psychische klachten van de cliënt, raadt AnKer Kids aan altijd contact op te nemen met uw huisarts.

De begeleiding van AnKer Kids is oplossings- en resultaatgericht zonder de oplossing en het resultaat te garanderen. Het resultaat hangt ook mede af van de inspanning buiten de sessies om. de AnKer Kids is nimmer aansprakelijk voor directe of indirecte schade of letsel voortvloeiende uit of in verband met de geboden diensten door de AnKer Kids tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van de AnKer Kids.

Klachtenregeling
AnKer Kids spant zich in om ieder kind en de ouders zo goed mogelijk te begeleiden. Echter kan het voorkomen dat ouders/ verzorgers toch niet tevreden zijn. Indien dit het geval is, kan dit gecommuniceerd worden met Anke Kersting, waarna gezamenlijk wordt gezocht naar een oplossing.